S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Potovanja 2016/2017

Tajska novo leto

20.12.16- 3.1.2017, 15 dni

NOVO LETO na toplem

več ...

Informacije in prijave:
0590 14985 ali 051 305 218

info@patos.si

Vabimo vas v našo poslovalnico na naslovu Koprska 94, 1000 Ljubljana

Prikaži večji zemljevid


Želite, da vas obveščamo o novostih in akcijah? Ne zamudite ničesar! Vaš naslov bomo uporabili izključno za namene obveščanja in ne bo posredovan tretjim osebam.

Beograd (2 dni)

1 nočitev

PROGRAM POTOVANJA

1. dan (Ljubljana – Beograd) – nočitev z zajtrkom:
Odrinemo v zgodnjih jutranjih urah. Po cesti bratstva in enotnosti mimo Zagreba in čez Slavonijo prispemo v Beograd v dopoldanskem času. Najprej se ustavimo pri pravoslavni cerkvi sv. Save, ki jo še vedno gradijo in dograjujejo in predstavlja najpomembnejši verski objekt v Beogradu. Z avtobusom se od tu zapeljemo do centra mesta in se sprehodimo čez Trg republike s parlamentom in po Ulici kneza Miloša do beograjske trdnjave Kalamegdan.

Popoldne se namestimo v hotelu, v večernih urah pa zopet sprehodimo do centra. Lahko skupaj povečerjamo v znani boemski četrti Skadarlije ali pa si vsak poišče svoje najljubše čevape.

 

2. dan (Beograd – Ljubljana):
Z avtobusom se odpeljemo v Novi Beograd, kjer med panoramsko vožnjo vidimo kitajsko ambasado, zrušeno v napadih NATA, Sava center, nekdanji sedež partije, Park neuvrščenih… Obiščemo vedno poln in živahen beograjski bolšji trg buvljak, kjer bo čas za nakup ukradenih avtomobilov, rabljenih oblek, starih protez…

Pred koncem potovanja se ustavimo še pri grobu maršala Tita v Hiši cvetja in si ogledamo še pripadajoči muzej. Pozno popoldan zapustimo Beograd in se vrnemo v Ljubljano v poznih večernih urah.

 

CENA: od 78 EUR (ob udeležbi 45 oseb, na vsakih 15 oseb potuje en spremljevalec brezplačno)

CENA VKLJUČUJE:

  • prevoz s turističnim avtobusom na relaciji Ljubljana – Beograd – Ljubljana
  • dvakrat nočitev z zajtrkom v hostlu ali hotelu v Beogradu v večposteljnih sobah
  • osnovno nezgodno zavarovanje
  • vse oglede po programu razen vstopnin
  • spremljanje potovanja
  • stroške organizacije potovanja

MOŽNA DOPLAČILA:

  • vstopnina v Hišo cvetja
  • srbska večerja s trubači ali brez

2024 Patos - Vse pravice pridržane

patos
lbt
solski
NoLimits