S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Potovanja 2016/2017

Tajska novo leto

20.12.16- 3.1.2017, 15 dni

NOVO LETO na toplem

več ...

Informacije in prijave:
0590 14985 ali 051 305 218

info@patos.si

Vabimo vas v našo poslovalnico na naslovu Koprska 94, 1000 Ljubljana

Prikaži večji zemljevid


Želite, da vas obveščamo o novostih in akcijah? Ne zamudite ničesar! Vaš naslov bomo uporabili izključno za namene obveščanja in ne bo posredovan tretjim osebam.

Patos se predstavi

Smo organizator potovanj, ki združuje dva načina potovanj po Evropi in svetu. Ponudimo vam lahko ekskurzije za srednješolce, ekskurzije za osnovnošolce, končne izlete in športne dneve ter potovanja po Evropi in svetu za kolektive, sindikate in ostale zaključene družbe.

Še raje kot to pa vam pričaramo pristna popotniška doživetja v neodkrite kotičke našega planeta, aktivne počitnice, potapljanje... vsekakor prave avanture. Način potovanja je popotniški, kjer se bomo na daleč izognili velikim hotelskim verigam, privatnim letalom in nobel restavracijam, zato pa bomo za vas poiskali prijetno bambusovo hiško ob morju ali delček tal v domovanju vaškega poglavarja, natlačen tovornjak, ki nas bo odpeljal na nekajurno vožnjo po blatni cesti in stojnico z lokalnimi specialitetami sredi največjega mestnega vrveža.

Naša ekipa

Mlada ekipa z bogatimi izkušnjami s svojih potovanj vam bo skušala pričarati pristno lokalno vzdušje, kjekroli se že boste mudili z nami. Vsak od nas je že preživel dobršen del svojega življenja pri odkrivanju novih poti, združevanju potovanja, športa in prostovoljnega dela.

IMG_9603.JPG

Miha Veršnjak: ustanovitelj in vodja agencije. V Aziji je preživel že vsaj dve leti svojega življenja, v zadnjem času ni minilo leto, da ne bi bil vsaj dvakrat na Tajskem, tako da se tudi s tajščino brez problema znajde. Sicer je navdušen smučar, jadralec in potapljač ter dvorni preizkuševalec vsake nove stojnice s hrano, ki se pojavi ob poti. Pripravlja in vodi programe potovanj v Azijo in po Evropi.

Kontakt: miha.versnjak@gmail.com, 051/305-218


petra.png

Petra Veršnjak: vodja pisarne, vodnica. Profesorica športne vzgoje, učiteljica plavanja, smučanja, smučarskega teka in nordijske hoje, zato pri pripravi programov vedno vskoči s kakšno idejo za miganje. Z veseljem vam na potovanju kako ušpiči in vas pripravi do boljše volje. Sicer pa išče priložnosti za raziskovanje sveta prav na vsakem koraku.

Kontakt: petra.versnjak@gmail.com

 

 

primozPrimož Kadunc: skrbnik za tuje goste pri nas, vodnik. Kadar je v Sloveniji, vodi tuje goste po naši domovini, pripravlja in vodi kolesarske oglede Ljubljane - Ljubljana Bike Tour. Kadar ni doma, je verjetno v Južni Ameriki ali jadra čez Atlantski ocean. Dobršen del študija je preživel na Potrugalskem in Kanarskih otokih, zato se razume, da mu morski športi niso tuji.

Kontakt: primozkadunc@gmail.com

 


Matevz in TomazMatevž Cvetkovič: upravitelj bungalovov v Gani.
Trenutno živi v Gani, kjer skupaj s kolegom Tomažem vodita svoje lastne bungalove ob jezeru Bosumtwi. Je naša vez z Afriko, pripravlja programe na črni celini, preden je zapustil rodno Slovenijo pa je poučeval športno vzgojo. Kdaj ga boste utegnili srečati v Sloveniji, še sam ne ve...

Kontakt: info@cocoa-village.com


liu.png

Miw: strokovna sodelavka. Naša Miw iz Chiang Maia skrbi, da v Aziji poteka vse kot po maslu. Obvešča nas o aktualnih dogajanjih, pomaga pri organizaciji potovanj in odpelje kakšno ekipo po Tajski. Sicer (še) ne govori slovensko (razen "Pivo!!!"), zato pa nima težav z angleščino, odkrivanjem najglobljih kotičkov svoje domovine in kuhanjem vrhunske tajske hrane - vodi tudi svojo kuharsko šolo. Odlična prijateljica in nepogrešljivi del ekipe!

2024 Patos - Vse pravice pridržane

patos
lbt
solski
NoLimits