S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Potovanja 2016/2017

Tajska novo leto

20.12.16- 3.1.2017, 15 dni

NOVO LETO na toplem

več ...

Informacije in prijave:
0590 14985 ali 051 305 218

info@patos.si

Vabimo vas v našo poslovalnico na naslovu Koprska 94, 1000 Ljubljana

Prikaži večji zemljevid


Želite, da vas obveščamo o novostih in akcijah? Ne zamudite ničesar! Vaš naslov bomo uporabili izključno za namene obveščanja in ne bo posredovan tretjim osebam.

Amsterdam (4 dni)

2 nočitvi

PROGRAM POTOVANJA

1. dan (Ljubljana - Amsterdam):
Za odhod se zberemo ob 17. uri in odrinemo na dolgo pot proti Nizozemski mimo Jesenic, Salzburga, Nürnberga, Frankfurta in Kölna.

2. dan (Amsterdam) – nočitev z zajtrkom:
Ob desetih se zbudimo v glavnem mestu Nizozemske in se takoj podamo na oglede. Najprej se ustavimo v brusilnici diamantov, Amsterdam je namreč eden največjih centrov za brušenje in trgovanje z dragimi kamni. Nato se sprehodimo od železniške postaje mimo trga Dam s kraljevo palačo in Nieuwe Kirk (novo cerkvijo), zavijemo čez najstarejši del mesta in nato naprej do vedno živega trga Leideplein. Obiščemo Rijksmuseum, kjer se nahaja največja nizozemska zbirka umetniških del (po želji lahko obiščemo tudi Van Gogh Museum).

Kosilo si privoščimo na največji tržnici v Amsterdamu Albert Cuypmarkt. Po kosilu se namesto počitka vkrcamo na ladjo in se zapeljemo po kanalih Amsterdama, tako da mesto vidimo še iz njegove »osnovne perspektive«. Sledi nekaj prostega časa za samostojne oglede in sprehode po mestnem jedru.

V zgodnjih večernih urah se odpeljemo do prenočišča na obrobju ali v okolici Amsterdama. Zaradi dolge poti in napornega dneva se v mesto zvečer ne vračamo, ampak se raje prepustimo nabiranju novih moči za prihodnji dan.

3. dan (Amsterdam - okolica)IMG_7047.JPG – nočitev z zajtrkom:
Po zajtrku se odpeljemo nekoliko južno od Amsterdama do največjega parka cvetja na svetu Keukenhof in se sprehodimo med milijardami pisanih cvetlic. Nato se odpeljemo do muzeja na prostem Zaanse Schans, kjer si ogledamo tipično nizozemsko arhitekturo vključno z mlini na veter in predstavitev starih nizozemskih obrti: coklarstvo, sirarstvo…

Vrnemo se do prenočišča, kjer se nekoliko osvežimo in odpočijemo. Zvečer nas čaka večerno-nočni ogled Amsterdama: obveznemu obisku rdeče četrti sledi sprehod čez mestno jedro in zabava ob opazovanju uličnih umetnikov, ki jih po mestnih ulicah kar mrgoli. Na voljo bo nekaj prostega časa, odhod proti prenočišču pa je načrtovan v poznih večernih urah.

4. dan in 5. dan (Amsterdam - Ljubljana):
Zjutraj zložimo vso prtljago v avtobus in se še enkrat odpeljemo do centra mesta. Obiščemo najbolj oblegano hišo v Amsterdamu, kjer se je med drugo svetovno vojno skrivala Anne Frank. Po ogledu bo čas za kosilo in zadnje nakupe spominkov, okrog 15. ure začnemo z vožnjo proti domu. Prihod v domovino je predviden v jutranjih urah naslednjega dne.

 

CENA: od 180 EUR (ob udeležbi 45 oseb, na vsakih 15 oseb potuje en spremljevalec brezplačno)

CENA VKLJUČUJE:

  • prevoz s turističnim avtobusom na relaciji Ljubljana – Amsterdam – Ljubljana
  • dvakrat nočitev z zajtrkom v hostlu ali hotelu v okolici Amsterdama v večposteljnih sobah
  • osnovno nezgodno zavarovanje
  • vse oglede po programu brez vstopnin
  • spremljanje potovanja
  • stroške organizacije potovanja in DDV

MOŽNA DOPLAČILA:

  • vstopnina v Rijksmuseum (odrasli 12,5 EUR, do 17. leta brezplačno)
  • vožnja z ladjico po kanalih (13 EUR)
  • vstopnina v Keukenhof (12,5 EUR, do 17. leta 8,5 EUR)
  • vstopnina v hišo Anne Frank (9 EUR, do 17. leta 5 EUR)

2024 Patos - Vse pravice pridržane

patos
lbt
solski
NoLimits