S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Potovanja 2016/2017

Tajska novo leto

20.12.16- 3.1.2017, 15 dni

NOVO LETO na toplem

več ...

Informacije in prijave:
0590 14985 ali 051 305 218

info@patos.si

Vabimo vas v našo poslovalnico na naslovu Koprska 94, 1000 Ljubljana

Prikaži večji zemljevid


Želite, da vas obveščamo o novostih in akcijah? Ne zamudite ničesar! Vaš naslov bomo uporabili izključno za namene obveščanja in ne bo posredovan tretjim osebam.

Morje in šport

PRIMERNO ZA: 5. – 9. razred

Le kaj je bolj primernega za pravi končni izlet kot obisk slovenske obale? Seveda pa se spodobi, da se najprej še naučimo kaj novega. Dopoldne se zato sprehodimo čez sečoveljske soline, ki so danes zaščitene kot krajinski park. Spoznamo postopek pridobivanja soli in življenje solinarjev. Pogumni lahko že tu skočite v morje ali pa se namažete z zdravilnim solinskim blatom (a ne pozabite ga kasneje sprati!).
Nato se odpeljemo do Portoroža, kjer na plaži razpnemo brisače in se prepustimo uživanju. Pomol za skoke v vodo je v neposredni bližini, sladoledar tudi, igrišča za odbojko pa čakajo samo na nas – kdo je boljši, fantje ali punce??? Celotno dogajanje popestrimo z zabavnimi igrami v vodi in ob njej...
Dan zaključimo s sprehodom do Pirana in poznopopoldansko vožnjo z ladjico iz Pirana do Izole. Za romantiko bo poskrbel sončni zahod na morju in pa glasba iz ladijskih zvočnikov, primerna za ples (program lahko podaljšamo v večer, ki ga preživimo ob glasbi in plesu na ladji – zagotovo boljše kot vsak disko).

CENA:

  • 38 EUR ob udeležbi vsaj 40 oseb
  • 47 EUR ob udeležbi vsaj 20 oseb

Cena vključuje: prevoz z avtobusom, vstopnino na soline, kosilo, najem odbojkarskih igrišč, vožnjo z ladjico ob slovenski obali, vodenje in animacijo, stroške organizacije in DDV. Na vsakih 15 oseb potuje en spremljevalec brezplačno. Ob podaljšanju programa na ladjici v večerne ure se cena programa zviša za 5 EUR.

V primeru drugačnih želja, dodatnih aktivnosti ali izpustitvi katere izmed navedenih, nas pokličite za ponudbo in izračun cene.

2020 Patos - Vse pravice pridržane

patos
lbt
solski
NoLimits