S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Potovanja 2016/2017

Tajska novo leto

20.12.16- 3.1.2017, 15 dni

NOVO LETO na toplem

več ...

Informacije in prijave:
0590 14985 ali 051 305 218

info@patos.si

Vabimo vas v našo poslovalnico na naslovu Koprska 94, 1000 Ljubljana

Prikaži večji zemljevid


Želite, da vas obveščamo o novostih in akcijah? Ne zamudite ničesar! Vaš naslov bomo uporabili izključno za namene obveščanja in ne bo posredovan tretjim osebam.

Lepote Bleda

PRIMERNO ZA: 3. – 9. razred

Kaj v Sloveniji je lepšega kot Bled? Morda vaša učilnica? Ne bi rekli… Zato gremo raje za cel dan raziskovat ta konček Slovenije.
Najprej se sprehodimo čez sotesko Blejski Vintgar, ki jo je izdolbla reka Radovna. Sprehod je nezahteven, v spominu pa bo zaradi lepot v okolici ostal vsakomur. Sledila bo doza adrenalina med spustom s poletnimi »sanmi« na Straži. Po kosilu bo čas za sproščanje – s pletno nas bo čolnar z vesli odpeljal do blejskega otoka, kjer si boste lahko rezervirali cerkvico in termin za poroko enkrat v daljni prihodnosti. Sledil bo še sprehod po delu obrežja Blejskega jezera, čas za znamenito blejsko kremšnito, domov pa se bomo vrnili v popoldanskih urah.

CENA:

  • 39 EUR ob udeležbi vsaj 40 oseb
  • 47 EUR ob udeležbi vsaj 20 oseb

Cena vključuje: prevoz z avtobusom, vstopnino v Blejski vintgar, spust s sanmi na straži, vožnjo s pletno na otok (in nazaj), kosilo, vodenje in animacijo, stroške organizacije in DDV. Na vsakih 15 oseb potuje en spremljevalec brezplačno.

V primeru drugačnih želja, dodatnih aktivnosti ali izpustitvi katere izmed navedenih, nas pokličite za ponudbo in izračun cene.

2024 Patos - Vse pravice pridržane

patos
lbt
solski
NoLimits