S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Potovanja 2016/2017

Tajska novo leto

20.12.16- 3.1.2017, 15 dni

NOVO LETO na toplem

več ...

Informacije in prijave:
0590 14985 ali 051 305 218

info@patos.si

Vabimo vas v našo poslovalnico na naslovu Koprska 94, 1000 Ljubljana

Prikaži večji zemljevid


Želite, da vas obveščamo o novostih in akcijah? Ne zamudite ničesar! Vaš naslov bomo uporabili izključno za namene obveščanja in ne bo posredovan tretjim osebam.

Adrenalinski dan v Bohinju

PRIMERNO ZA: 8. – 9. razred

Pravi program za vse adrenalina željne. V Bohinju se prepustimo vodenju »adrenalinskih inštruktorjev«, ki nas postavijo osem metrov nad trdna tla, kjer se odvijajo naše nekajurne aktivnosti (v kolikor je udeležba večja od 40 oseb, se razdelimo v dve skupini: ena skupina ostane v adrenalinskem parku, druga gre na plezanje ali izlet s kanuji). Pozor: program je primeren samo za pogumne!
Po kosilu je čas za sprostitev v vodnem parku Bohinj v Bohinjski Bistrici. V pokritih bazenih bo zagotovo dovolj toplo za kopanje in drvenje po toboganih, kar nam bo dokončno pomagalo za dober spanec.

CENA:

  • 47 EUR ob udeležbi vsaj 40 oseb
  • 57 EUR ob udeležbi vsaj 20 oseb

Cena vključuje: prevoz z avtobusom, program v adrenalinskem parku, vstopnino v vodni park Bohinj, kosilo, vodenje in animacijo, stroške organizacije in DDV. Na vsakih 15 oseb potuje en spremljevalec brezplačno.

V primeru drugačnih želja, dodatnih aktivnosti ali izpustitvi katere izmed navedenih, nas pokličite za ponudbo in izračun cene.

2023 Patos - Vse pravice pridržane

patos
lbt
solski
NoLimits